• header1
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header2
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header3
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header4
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header5

Machinepark - Vos Machinefabriek Hengelo

Ons machinepark wordt regelmatig aangepast en uitgebreid om aan de veranderende vragen van onze klanten en de markt te kunnen blijven voldoen. Als specialist in maatwerk leveren wij volgens tekening en/of model, prototypes, kleine- en middelgrote series en repeterende opdrachten. Wij hebben al sinds 1990 een kleine doch zeer modern geoutilleerde machinefabriek. Door de kleine omvang van ons bedrijf zijn wij in staat opdrachten snel en flexibel te verwerken. Met ons uitgebreide machinepark, diverse conventionele- en CNC-machines, zijn alle voorkomende bewerkingen door ons zelf uit te voeren.
Hierdoor zijn wij in staat kleine tot middelgrote series tegen concurrerende prijzen aan te bieden. Vanuit onze expeditie afdeling verzorgen wij met eigen transport aflevering bij onze klanten in binnen- en buitenland.

Onze machines

CNC Draaibanken

Met de CNC gestuurde draaibanken kunnen alle ferro-, non-ferrometalen verspaand worden volgens tekening of model varierend van diameters van Ø 10mm tot Ø 500mm. De kleinere CNC draaibanken hebben een stafaanvoer voor grote series.

klik hier voor meer info

Conventionele draaibanken

Met de conventionele draaibanken kunnen alle ferro-, non-ferrometalen verspaand worden volgens tekening of model varierend van diameters van Ø 10mm tot wel Ø 500mm. Assen draaien behoort zeker ook tot één van de mogelijkheden.

klik hier voor meer info

CNC freesbanken

Met de cnc freesbanken worden net als bij de cnc draaibanken ferro-, non-ferro metalen verspaand volgens tekening of model.

klik hier voor meer info

Zaagbank

In ons grondstoffenmagazijn houden wij o.a. voorraden van staal, rvs, koper, messing aluminium, nylon, teflon en delrin. De materialen kunnen door ons op maat gezaagd worden op onze zaagautomaat met een maximaal bereik van 250 mm.

Machinefabriek VOS b.v.

Machinefabriek VOS b.v.
Havenkade 64
7553 GN Hengelo
Telefoon: 074 - 250 1568

Hoogwaardige onderdelen

Wij maken hoogwaardige onderdelen van staal, koper, messing, brons, aluminium, gereedschappenstaal en kunststof. Zowel enkelstuks als (grote) series behoren tot de mogelijkheden.