• Machinefabriek Vos Onderdelen Header6
  • header1
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header2
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header3
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header4
  • Machinefabriek Vos Onderdelen Header5

Sponsoring en links

Solar Team Twente

Solar Team Twente is een team dat bestaat uit 16 enthousiaste studenten met één doel: het winnen van de World Solar Challenge 2013. Een race van 3000 kilometer dwars door het woeste landschap van Australië.

Vetketel Racing

Dit zijn een groep vrienden uit Bornerbroek die graag aan autosport doen, en vinden het leuk om een motor op te voeren, en hard te rijden. Zij maken alles zelf omdat het meestal niet te koop is (ook in verband met budget beperking) en beschikken over allerlei monteurs, van elektronica tot en met tuning.

Overige links

Wintheon

Wintheon is een management service bedrijf voor Klant Order Gestuurde productiebedrijven. Met innovatieve producten, branche specifieke workshops, inclusief 10 jaar praktijkervaring ondersteunen zij de maakindustrie.

Koninklijke Metaalunie

De Metaalunie is als adviseur en belangenbehartiger van de ondernemers in de metaal dé specialist in de Metaal en Technische Bedrijfstak.

OOM

OOM is het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds voor de Metaalbewerking. Bij OOM zijn een kleine 15.000 bedrijven en circa 145.000 werknemers aangesloten. Daarmee is OOM een van de grootste opleidingsfondsen in Nederland.

FC Twente

FC Twente is een regionale club met een landelijke uitstraling, die diep wortelt in haar maatschappelijke omgeving en breed gedragen wordt door de samenleving waarvan zij deel uitmaakt. In 45 jaar tijd is de club uitgegroeid tot een grote organisatie die goede prestaties weet neer te zetten en structureel meestrijdt om Europees voetbal.

Machinefabriek VOS b.v.

Machinefabriek VOS b.v.
Havenkade 64
7553 GN Hengelo
Telefoon: 074 - 250 1568

Hoogwaardige onderdelen

Wij maken hoogwaardige onderdelen van staal, koper, messing, brons, aluminium, gereedschappenstaal en kunststof. Zowel enkelstuks als (grote) series behoren tot de mogelijkheden.